Blog

  • Ako pripraviť odkvapové systémy na zimu

    Chladné mesiace sú pre stavby skúškovým obdobím, v ktorom sa prejavujú nepriaznivé poveternostné podmienky. Príchod mrazov, sneženie, silný dážď, či krupobytie, predstavuje každoročne výzvu pre majiteľov rodinných domov, ktorí potrebujú ochrániť stavbu pred zimou. Rozhodne by nemali zabudnúť ani na odkvapové systémy.
    čítať ďalej

  • Nastal čas na dizajnovú strechu

    Pri pohľade na dom vás upútajú hlavne dva prvky: fasáda a strecha. A práve tam je priestor skutočne sa odlíšiť dizajnom. Strešná krytina je mimoriadne dôležitá, keďže často krát tvorí až 50% celej budovy.
    čítať ďalej

  • Vyberajte srdcom, plaťte s rozumom

    Prevratná technológia a pútavý dizajn sú zárukou dokonalej strechy. Základnou surovinou keramickej krytiny je hlina, ktorá svojimi výnimočnými vlastnosťami skvelo odoláva akémukoľvek počasiu a radí tento produkt medzi vysoko odolné materiály. Nová dimenzia spoľahlivej strechy.
    čítať ďalej

  • Nadčasová strešná krytina Leier GRANITE

    Model strešnej krytiny Granite s rovným povrchom obohacuje ponuku základných modelov Leier a posúva hranice dizajnu betónových strešných krytín. Jednoduchý moderný tvar, čisté línie s nadčasovým vzhľadom sú obľúbené najmä medzi architektmi.
    čítať ďalej