Ideálna strecha pre každý dom

Betónová škridla patrí vsúčasnej dobre medzi najviac používané skladané strešné krytiny. Okrem ochrannej funkcie esteticky dotvára charakter budovy a vo veľkej miere zvýrazňuje individualitu stavby.

Strešná krytina Leier sa vyrába s dvojnásobnou povrchovou úpravouzfarbív najvyššej kvality, čo zaručujefarebnú stálosť a UV odolnosť, zabraňuje usádzaniu machov a nečistôt, a tým zvyšuje odolnosť materiálu voči pôsobeniu nepriaznivých vplyvov. Vďaka jedinečnému dizajnu majú betónové krytiny Leier čisté línie a vytvárajú na streche ideálne oblúky bez estetických nedokonalostí.

  • Dvojitá povrchová úprava zabraňuje usádzaniu machov a nečistôt. Intenzívnu a trvácnu farbu, ako aj UV stabilitu zaručuje použité farbivo z oxidov železa.

  • Vysoká pevnosť a požadovaná hmotnosť zabezpečuje stabilitu a odolnosť krytiny aj pri extrémnych poveternostných podmienkach.

  • Škridly sú vyrobené z prírodných surovín – cementu, kameniva a vody. Ako farbivo sú použité oxidy železa. Na výrobu sa používajú výlučne materiály šetrné k životnému prostrediu.

  • Široká ponuka doplnkových strešných prvkov umožňuje dokonale funkčné a estetické uloženie strešnej krytiny.

Vyberte si z ponuky najžiadanejších tvarov a rozmanitých farebných odtieňov z trendových modelov Toscana Classic, Tosacana Extra, Lux alebo Granite.

https://www.strechaleier.sk/produkty/

Doprajte si strechu, ktorá bude spĺňať vaše predstavy o vysnívanom dome.

Presvedčte sa o kvalite jedinečných povrchových úprav strešnej škridly Leier

TOSCANA CLASSIC

Pre povrchovú úpravu Toscana Classic sa používajú špeciálne farby šetrné k životnému prostrediu, ktoré predstavujú najvyššiu kvalitu. Dvojnásobná povrchová úprava zvyšuje odolnosť, trvanlivosť a farebnú stálosť betónových krytín.


TOSCANA EXTRA

Špeciálna povrchová úprava Toscana Extra dodáva škridle mediteránsky vzhľad. Kombinácia teplých odtieňov a hra svetla pôsobí letným dojmom a rozžiari každú strechu.


LUX

Strešna krytina s povrchovou úpravou LUX sa vyznačuje luxusnou kvalitou a vysokým leskom.  Vďaka dvojnásobnej povrchovej úprave má vynikajúce vlastnosti. Spodná vrstva zabezpečuje rovný povrch pre špeciálnu vrstvu s leskom.


Spoznajte elegantný Granite

Betónová strešná krytina Granite s rovným povrchom a čistými líniami dodáva budovám moderný vzhľad. Tmavý granitový odtieň umocňuje kontrast hlavných výrazových prvkov stavby. Odporúča sa nielen pri realizácii strechy pri novostavbách, ale aj pri rekonštrukcii starých striech, nakoľko vzhľad strešných krytín Granite oživí každú stavbu. Veľké rozmery krytín zabezpečujú rýchle a presné krytie.


Inšpirujte sa našimi referenciami: https://www.strechaleier.sk/referencie/

Späť na zoznam článkov