Nadčasová strešná krytina Leier GRANITE

Model strešnej krytiny Granite s rovným povrchom obohacuje ponuku základných modelov Leier a posúva hranice dizajnu betónových strešných krytín. Jednoduchý moderný tvar, čisté línie s nadčasovým vzhľadom sú obľúbené najmä medzi architektmi. Táto inšpiratívna krytina sa hodí rovnako pre novostavby ako aj rekonštrukcie. Svojim jedinečným vzhľadom oživí každú stavbu. Popri tvare má aj farba strešnej krytiny podstatný vplyv na vzhľad strechy, ktorá výrazne ovplyvní charakter celej stavby. Farebné trendy v architektonickom dizajne sa neustále menia a to platí aj pri strechách. Tmavé tóny nesú posolstvo čistých línií a elegancie, ktorá pôsobí majestátne a luxusne.

Vyberte si z magických odtieňov čiernej, tmavohnedej či carbon, ktoré sa tešia veľkej popularite a patria medzi najvyhľadanejšie farby. 

Novinka Granite LUX 

Prémiová povrchová úprava LUX s vysokým leskom dosahuje vďaka dvojnásobnej úprave vynikajúce vlastnosti. Spodná vrstva zabezečuje rovný povrch pre špeciálnu vrstvu s vysokým leskom. Krytina s povrchovou pravou LUX je výrazne odolnejšia voči vonkajším vplyvom. Ľahko sa čistí a evokuje pocit novej strechy aj po rokoch.

Inšpirujte sa novým modelom Granite Lux, ktorý v sebe spája všetky vlastnosti kvalitného produktu. Vývojom zdokonalená povrchová úprava, lesklý vzhľad a atraktívny čierny odtieň sú zárukou dokonalej elegantnej strechy, ktorá upúta pozornosť a nikdy neomrzí. 

Betónová krytina 

patrí v súčasnej dobre medzi najviac používané skladané strešné krytiny. Krytina Leier okrem ochrannej funkcie esteticky dotvára charakter budovy a vo veľkej miere zvýrazňuje individualitu stavby. Vyrába sa s dvojnásobnou povrchovou úpravou a z farbív najvyššej kvality, čo zaručuje farebnú stálosť a UV odolnosť, ďalej zabraňuje usádzaniu machov a nečistôt, a tým zvyšuje odolnosť materiálu voči pôsobeniu nepriaznivých vplyvov. 

Betónová strešná krytina Leier je vyrobená z prírodných surovín − cementu, kameniva a vody. Ako farbivo sú použité oxidy železa. Na výrobu sú používané výlučne materiály šetrné k životnému prostrediu. Ani staré betónové krytiny nepredstavujú žiadne ekologické riziko, dajú sa spracovať a recyklovať. 

Neustála kontrola výrobného procesu a použitá technológia umožňuje poskytnúť 50 ročnú záruku na rozmerovú presnosť, vodotesnosť a mrazuvzdornosť krytín Leier. 

Späť na zoznam článkov