Nové odtiene strešnej krytiny W6v, ktoré si ZAMILUJETE.

Strešná krytina Jacobi Walther víta jar pestrou ponukou nových odtieňov modelu W6v, ktorá uspokojí ešte viac zákazníkov.

Ľudia sa navzájom podobajú a predsa má každý svoj vlastný štýl. Niekto má rád veselé farby, niekto je skôr konzervatívny a radšej sa stratí v dave. Rovnako rozmanitá je aj ponuka strešných škridiel od

Ak obľubujete klasiku, určite Vás potešia osvedčené odtiene červenohnedej a medenohnedej, ktoré rozžiaria každú strechu.




Odtieň Brasil sľubuje originalitu - strechu, ktorá upúta pozornosť na prvý pohľad. Kombinácia hnedých tónoch prirodzene rozložených po celej ploche krytiny, vytvára na streche zaujímavý optický efekt.

Tmavé strechy vyzerajú elegantne a ladia takmer s každým stavebným štýlom. Tmavá farba pristane k rodinnému domu rovnako dobre, ako aj k štýlovej novostavbe v minimalistickom štýle. Aj viacdrážková vlnovková škridla W6v ponúka nové tmavé odtiene, akými sú zamatovo čierna engoba, antracit engoba a ušľachtilá vesmírna sivá, ktoré sa pýšia aj veľmi jemným a hladkým povrchom. Špeciálne nanesená farba zabezpečuje, že čierna nepôsobí hnedastým dojmom ani v žiarivom slnečnom svetle, ale žiari vo svojom správnom sýto-tmavom odtieni !

Model W6v

Moderná viacdrážková vlnovková krytina W6v zaujme predovšetkým svojim dynamickým tvarom. Ponúka veľký rozsah posunu až do 29 mm a preto sa jednoducho ukladá. Medzi jej prednosti patrí aj nízka spotreba. Na štvorcový meter je potreba iba 12,7 kusov škridiel. Tento žiadaný stredný formát je dobrou kombináciou hospodárnosti a pekného vzhľadu strechy.

Popri vysokej odolnosti a bezpečnosti proti nárazu vetra, ponúka škridla W6v aj vkusné vysokokvalitné povrchové úpravy, akými sú štandardné engoby a ušľachtilé engoby. Hladká plocha strešných škridiel vzdoruje akýmkoľvek poveternostným vplyvom v lete aj v zime.

Škridla W6v je v ponuke v týchto odtieňoch: červenohnedá engoba, medenohnedá engoba, zamatovo čierna engoba, antracit engoba, brasil engoba a ušľachtilá vesmírna sivá - ušlachtilá engoba. Bezpečnosť, odolnosť a farebná intenzita špeciálnych povrchových úprav s vysokým leskom aj po rokoch, sú trvalými hodnotami.

Späť na zoznam článkov