Dlažba, po ktorej bude kráčať niekoľko generácií

Pálená tehlová dlažba očarí svojou krásou už na prvý pohľad. Aj keď autenticky zapadá do akéhokoľvek priestoru a neruší, je neprehliadnuteľná. Vyzerá nadčasovo a skrášli všetky interiéry aj exteriéry. Pôsobí emotívne a vyvoláva prirodzený pocit tepla a útulnosti.

Dlažby vynikajú prednosťami produktov vyrobených z prírodných materiálov, akými sú vysoká odolnosť a maximálnu životnosť, vďaka ktorým pretrvávajú stáročia. Všetky produkty si trvalo zachovávajú svoj tvar. Nepraskajú ani pri najväčších mrazoch, nerozpadajú sa a odolávajú posypovým soliam a kyselinám.

Vyberte si z širokej ponuky farebných odtieňov a doplnkových efektov či povrchových úprav, alebo sa inšpirujte jedinečnými kusmi vyrobenými na mieru.

Tehlové dlažby bez povrchových úprav sú neglazúrované, majú tehlový povrch a vďaka tomu sú protišmykové. Sú ideálnou voľbou pre použitie na verejných frekventovaných a rizikových miestach s možnosťou úrazu, či okolie bazénov.

Farebné odchylky sú súčasťou pálených výrobkov, pôsobia prirodzene a dodávajú dlažbe autentický patinový vzhľad.

 

Každý kus je originál. Všetky produkty sú vyrobené tradičným spôsobom a s láskou.

Tehlová dlažba sa vyrába v závode v Kadani, výhradne z kvalitného ílu českého pôvodu. Za úspechom spoločnosti stojí skúsený tím odborníkov, ktorí je už štvrtou generáciou rodinnej firmy. S nadšením zachovávajú tradíciu a zdokonaľujú toto remeslo. Výsledkom sú jedinečné produkty a exkluzívne referencie nie len v Českej republike, ale aj v okolitých krajinách.

Naštívte nás showroom BAUPARK na Starej Vajnorskej 1 v Bratislave. Pozrite si expozíciu Cihelna Kadaň a vyberte si z širokej ponuky exkluzívnych produktov.

Späť na zoznam článkov